Operacja zakończona. Brak czynnika, powinno być ok 600g a było 50g, powód- nieszczelna chłodnica klimy - do wymiany .
Po naprawie i po sprawie. Lord Wader usunięty.
Znowu dobro zwyciężyło :-)
Pozdrawiam.
Dokładnie miałem to samo - 1k zł mniej w kieszeni i dobro wygrało
posiadam o1 i jestem ciekaw czy owa funkcja jest na wyposażeniu mojego autka, jak to włączyć albo jakie modele taką funkcję posiadały, albo czy wogóle o1 ma taką funkcję ????????
Dla tych którzy napiszą "szukanie nie gryzie" szukałem i zgłupiałem bo jedni piszą że taka funkcja jest a drudzy że jej nie ma.
[/u]
mar596, niestety w O1 jest bardzo prosty i ubogi moduł komfortu także nie masz co liczyć na tą funkcję , ja lubię sobie majsterkować i sam zrobiłem COMING LIVING HOME przy pomocy przekaźnika czasowego sterowanego masą a dokładnie 3DRM podłączonego do modułu, a sam przekaźnik włącza u mnie przy otwieraniu auta z pilota jak i wysiadając z auta noca po jeździe światła postojowe przód, tył,podświetlenie kierunkowskazów (kolejny mod wymiana lusterek na te od O2 z podświetleniem) i oczywiście zapala oświetlenie wnętrza . ok
Ja posiadam O1 z 2004r w wersji rider i u mnie występuje COMING LIVING HOME.Funkcje tą włącza się po zgaszeniu silnika - wystarczy po kilku sekundach jedno mignięcie światłami długimi.Po otwarciu drzwi włączają się światła mijania z przodu i tutaj występują dwie możliwości czasu doświetlania.Pierwsza - jeśli otwierasz drzwi ,wysiadasz i zamykasz drzwi światła świecą około 30 sekund, druga - jeśli zostawisz otwarte drzwi światła świecą około 3 minuty.:-)) :lol:
Potwierdzam niektóre wersja wyposażeniowe miały montowany ten moduł.Ja mam wersje hmm, albo Ambiente lub Celebrate i tą funkcję posiadam lecz do końca nie jest on praktyczny bo za każdym razem włączać przez mignięcie długimi..jak kto lubi.
Potwierdzam niektóre wersja wyposażeniowe miały montowany ten moduł.Ja mam wersje hmm, albo Ambiente lub Celebrate i tą funkcję posiadam lecz do końca nie jest on praktyczny bo za każdym razem włączać przez mignięcie długimi..jak kto lubi.
Ja mam ambiente. A możesz napisać jaki masz nr komfortu?
kecaj, to w OII się koduje w sterowniku, w O1 jest zwykły przekaźnik i tak jak poprzednik jeden pisał przed wysiadaniem pociąga się manetkę długich świateł by działały przy wysiadaniu.
Komentarz